Beşiktaş’ta 16 katlı binada yangın çıktı: 29 can kaybı var!

16 katlı bir binanın en alt katında yangın çıkarken olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin incelemesine göre 29 kişi hayatını kaybetti.

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gündoğdu Sokak’ta bulunan 16 katlı binada, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 16 katlı binanın en alt katında çıkan yangında alevler hızla büyüdü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Soruşturma başlatıldı

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, saat 12.47’de Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokak’ta bulunan 16 katlı binanın eksi 1 ve eksi 2. katında faaliyet gösteren eğlence merkezinde yangın çıktığı belirtildi.

Açıklamada şunlar denildi: “Beşiktaş İlçesi Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükselmiştir. Yangında 6’sı ağır 9 kişi de yaralanmıştır. Yaralıların bölgedeki hastanelere sevkleri yapılmaktadır.”

Valilik ayrıca olayla ilgili soruşturma başlatıldığını da söyledi.

29 kişi öldü

Yaşanan yangına ölü sayısının 29’a yükseldiği öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin ise tadilat yapan işçiler olduğu belirlendi.

Bakan Koca’dan açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya ilişkin sık sık kamuoyunu bilgilendiriyor. Koca yaptığı son açıklamada can kaybı sayısını güncellerken şu ifadelere yer verdi; “İstanbul Şişli’de meydana gelen yangında can kaybı maalesef 29’a yükseldi. Olay yerine 32 adet ambulans ve 1 UMKE timi görevlendirilmiştir. Acı kayıplarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kilo kaybı yaşayan Nihal Candan ile ilgili yeni gelişme!

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla aylardır hapis yatan Nihal Candan hakkında, 37 kiloya kadar …

Bir yanıt yazın