Çulhaoğlu İYİ Parti’den istifa edip aktif siyaseti bıraktı

İYİ Parti önceki dönem milletvekili Metanet Çulhaoğlu, eski milletvekili aktif siyaseti bıraktığını ve İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

CHP’den Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı olan mevcut başkan Soner Çetin, “baba ocağım” dediği CHP’den istifa ettikten 1 gün sonra İYİ Parti’ye katıldı. Çetin’in İYİ Parti’ye katılımı sonrasında genel merkez tarafından mevcut Çukurova Adayı Birol Büyüköztürk’ün adaylığı geri çekilerek yerine Soner Çetin aday gösterildi.

SONER ÇETİN GELDİ, 3 İSİM İSTİFA ETTİ

Soner Çetin’in İyİ Parti’ye geldiği günden bugüne İYİ Parti’de önce il başkanı Azime Kocacık sonra adaylığı geri çekilen Birol Büyüköztürk istifa etti. Son olarak da Adana’da sağ siyasetin önemli isimlerinden İYİ Parti önceki dönem milletvekili Metanet Çulhaoğlu X hesabından paylaştığı ekran görüntüsünde “siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır” görseline düştüğü not ile aktif siyasete son verdiğini açıkladı. Kaynak: Adana’da Soner Çetin sonrası İYİ Parti’de deprem sürüyor, istifalar arka arkaya geliyor

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın