Kültür Bakanı Nuri Ersoy’dan Antalya Ülkü ocaklarına ziyaret

Antalya Ülkü Ocakları’nı ziyaret eden Mehmet Nuri Ersoy’a birbirinden anlamlı hediyeler takdim edildi. Bakan Ersoy’un da yapılan jeste karşılığı aynı güzellikte oldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya’da çeşitli temaslarda bulundu.

Bakan Ersoy kentteki ziyaretler kapsamında, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal ile birlikte Antalya Ülkü Ocakları’na gitti.

Bakan Ersoy’un Antalya temasları

Ziyarette Ülkü Ocakları tarafından Bakan Ersoy’a, ‘Bilgi Akını, ÜOUZEM, Türk Büyükleri Okuma Serisi, Odak 2023, 16 Türk Devletine Zamanda Yolculuk’ isimli eserler hediye edildi.

Bakan Ersoy’a daha sonra bu kez de Azerbaycanlı sanatçı Javad Ghaffari’nin özel olarak tasarladığı ‘Bozkurt-Hilal Tablosu’ takdim edildi.

Hediyelere hediyeyle karşılık verdi

Yapılan jeste Bakan Ersoy’dan da aynı şekilde karşılık geldi.

Ersoy, Antalya Ülkü Ocakları’na 57. Alay Sancağı’nı ve Türk Edebiyatı Tarihi serisini hediye etti.

Ziyarete ilişkin duyuru ise Antalya Ülkü Ocakları’nın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Ziyaret için Bakan Ersoy’a teşekkür edilirken o anlar böyle kaydedildi.

“Antalya’mızın kültürel ve turistik potansiyeline yaptıkları kıymetli katkıları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim”

Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan da ziyarete ilişkin bir paylaşım geldi.

Bakan Ersoy mesajında, “Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı ve MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Antalya’mızın kültürel ve turistik potansiyeline yaptıkları kıymetli katkıları ve misafirperverlikleri için İl Başkanı Sayın Ferhat Aksoy, Muratpaşa İlçe Başkanı Sayın Sadullah Güneş ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın