Cumhur adayı Murat Kurum: AK Parti’nin 23 yıllık başarısı, 94 ruhunda saklı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne İstanbul İl Başkanlığı yapmış isimleriyle buluştu. Kurum, görüşmede İstanbul’un geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti.
Yerel seçim heyecanı artarak devam ediyor…

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İl başkanlarıyla buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sayın Murat Kurum, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile AK Parti’nin önceki dönem İstanbul il başkanlarıyla buluştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmeye Aziz Babuşçu, Bayram Şenocak, Mehmet Müezzinoğlu ve Alaaddin Büyükkaya katıldı.

“AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı”

Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı. Bizi bu ruh, 31 Mart zaferine taşıyacak. Bugün İstanbul’un dünü, bugünü ve yarınları olan partimizin önceki dönem İstanbul İl Başkanlarıyla bir araya geldik, istişarelerde bulunduk.

Şimdi İstanbul #Sadeceİstanbul için biriz, birlikteyiz!

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın