Rus askerleri İsrail sınırındaki cephede hazır kıtada!

Rus askerlerinin İsrail sınırında olduklarını bildiren video görüntüleri Rus RT televizyonunda yayınlandı. Görüntülerde Rus askerlerinin cephede hazır oldukları görülüyor.
İşgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımı durdurmasını isteyen ülkelerin başında gelen Rusya’nın askerleri Golan Tepeleri yakınlarında çekilmiş video yayınladılar. Rusya’nın medya kuruluşlarından Russian Today’in (RT) yayınladığı videoda Rus askerlerinin Golan Tepeleri’nin yakınlarında olduğu görülüyor.

İSRAİL’E MESAJ

Rus askerleri tarafından çekildiği anlaşılan videonun İsrail’e bir mesaj verdiği anlaşılıyor. Söz konusu videoda Golan Tepeleri, Rus bayrağı, Rus askerleri ve askeri cephe görülüyor. Bu arada videonun Rusya’nın oyuna her an girebileceğini de akıllara getirdi.

Bu arada, Suriye’de Rusya’nın askeri varlığı halen devam ediyor ve İsrail sınırına rahatlıkla ulaşabilir durumda. Son olarak İsrail, Suriye’nin Şam Havaalanı’nı bombalamış, Rusya da bunu sert dille kınamıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın