Mercek altında Fenomenler Tayyar Öz ve Özlem Öz’e soruşturma

Şatafatlı yaşamları ve çektikleri altın videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Tayyar Öz ve Özlem Öz hakkında soruşturma başlatılırken dosyaya erişim engeli getirildi.
İnternetle birlikte gelen sosyal medya platformları hayatlarımızı değiştirdi…

Bu süreçte yeni düzende sosyal medya fenomenleri hayatlarımıza girdi.

Son dönemde ise bu fenomenlerin mütevazı hayatlarının kısa sürede lüks, şatafatlı, ulaşılması zor bir seviyeye nasıl geldiği merak konusu.

Polat çifti buz dağının görünen yüzü

Toplumun gözü önünde yaşanan bu değişim dikkat çekerken bu süreçte Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle şatafatlı hayatların nasıl elde edildiği gün yüzüne çıktı.

Milyonlarca liralık naylon fatura keserek para akladıkları belirlenen Polat çifti ile birlikte bağlantılı onlarca kişi tutuklandı.

Yapılan incelemelerde Dilan Polat ve Engin Polat hakkında başlayan soruşturmanın, buz dağının görünen kısmı olduğu belirlendi.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve polis ekipleri, paylaşımları ile dikkat çeken tüm fenomenleri mercek altına aldı.

Tayyargiller’e soruşturma

Bu kapsamda yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken Tayyar Öz ve Özlem Öz hakkında başlatılan inceleme soruşturmaya dönüştü…

Soruşturma devam ederken ilk etapta dosyaya erişim engeli getirildiği öğrenildi.

Altınlar, pahalı hediyeler…

Öz çifti de, Polatlar gibi lüks yaşamları ile dikkat çekiyordu.

Çiftin, altınlarla, birbirlerine aldıkları pahalı hediyelerle çektikleri videolar sosyal medyada büyük ilgi görüyordu.

Soruşturmalar art arda gelince şatafat bitti

Polat çiftinin tepesine polis çökünce benzer paylaşımlar yapan tüm fenomenler gibi Öz’ler de dikkat çeken paylaşımlarını sildi, hatta mütevazı paylaşımlar yapmaya başladı.

Polat çifti tutuklanınca Öz çiftinin çocuklarına mütevazı bir evde şatafattan uzak bir doğum günü partisi düzenledikleri görüntüler de sosyal medyada dalga konusu olmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir yanıt yazın