İsrail, Gazze’de bir gecede 110 kadın ve çocuğu öldürerek katliam yaptı!

Gazze’de, İsrail saldırıları sonucu bir gecede aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 110 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmaların başladığı 7 Ekim’den bu güne 18 gün geçti. Hamas’ın saldırılarını bahane eden İsrail, Gazze Şeridi’ndeki sivillerin üzerine bomba yağdırıyor.  Masum sivilleri katleden İsrail, her geçen güne katliamlarına yenilerini ekliyor.

İSRAİL YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

İsrail uçakları bu kez, Gazze’nin Cebaliya, Şeyh Rıdvan, Han Yunus ve Eş-Şati Mülteci kampları ile Beyt Lahiya ve Refah’ta sivillerin evlerini hedef aldı.

Filistin haber ajansı WAFA’nın sağlık kaynaklarından naklettiği haberde, Han Yunus’taki saldırıda, aralarında çocukların da olduğu en az 23 kişinin öldüğü, 45 kişinin yaralandığı belirtildi. Enkaz altında hala çok sayıda kişi olduğu ve çalışmaların devam ettiği aktarıldı.

Refah kentindeki saldırılarda ise en az 30 Filistinli yaşamını yitirdi. Gazze’de, İsrail saldırıları sonucu bir gecede aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 110 Filistinli hayatını kaybetti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın