Netanyahu çağırdı, Siyonist ABD, İsrail’e gidiyor!

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı bir konuşmada, “Ben iyi bir siyonistim. Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor” ifadelerini kullanan ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’de hedef gözetmeksizin orantısız güç kullanmayı sürdüren İsrail’i ziyaret edecek.
İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar şiddetli bir şekilde sürüyor.

Hamas’a karşılık veren İsrail, hedef gözetmeksizin orantısız güç kullanmaya devam ediyor.

Abluka altındaki Gazze’ye düzenlenen saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı 2 bin 778’e yükselirken yaşamını yitirenlerin arasında 1000’e yakın çocuk da bulunuyor.

Biden, İsrail’i ziyaret edecek

Tel Aviv’de basın toplantısı düzenleyen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD Başkanı Joe Biden’ın çarşamba günü İsrail’i ziyaret edeceğini duyurdu.

Biden’ın İsrail, bölge ve dünya için kritik bir zamanda bu ülkeye gideceğini dile getiren Blinken, ABD’nin Hamas’ın saldırıları karşısında İsrail ile dayanışma mesajı vereceğini söyledi.

Blinken, Biden’ın mevcut krizden istifade ederek İsrail’e saldırmak isteyebilecek üçüncü aktörlere bunu yapmamaları yönündeki mesajını yineleyeceğini kaydetti.

Biden’ın ayrıca Hamas tarafından alıkonulan rehinelerin serbest bırakılması için İsrail ile yakın koordinasyon içinde olacağını ifade eden Blinken, Biden’ın ziyareti kapsamında ayrıca İsrail’in savaş hedefleri ve stratejisi hakkında kapsamlı bir brifing alacağını aktardı.

Gazze’ye insani yardımlar

Blinken, Biden’ın İsrail’den operasyonlarını sivil kayıplarını nasıl en aza indirerek yürüteceği ve Gazze’deki sivillere insani yardım akışını nasıl sağlayacağı konusunda bilgi alacağını ifade etti.

Bu kapsamda Blinken, ABD ile İsrail’in sivilleri tehlikeden uzak tutmaya yardımcı olacak bölgeler oluşturma olasılığı da dahil bağışçı ülkeler ve uluslararası kuruluşlardan gelen insani yardımların Gazze’deki sivillere ulaşması bağlamında bir planın geliştirmesi hususunda anlaştığını duyurdu.

Blinken, “Yardımların bir an önce Gazze’ye akmaya başlaması kritik önem taşıyor.” diye konuştu.

Hamas’ın insani yardımların sivillere ulaşmasını engellemesi veya kendisinin el koyması halinde Blinken, bunu ilk kınayanın kendileri olacağını ve tekrar böyle bir şey olmaması için çalışacaklarını söyledi.

YORUM

ABD Başkanı Jeo Biden, taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmayan siyonist İsrail’e ziyarete gidecekmiş. Ne güzel bir dünya. Hamas’a terör örgütü diyeceksin. Onun gıyabında Gazze halkını cezalandıracaksın.

Sonra “Ben iyi bir siyosnistim” diyeceksin. Akabinde İsrail’iln bir ırkı nasıl yok etmeyi hedeflediğini, yaptığı çocuk , yaşlı ve basın mensuplarının katliamını yerinde inceleyeceksin. Nedir dünya insanlığının bu siyonistlerden çektiği? nedir bu dünya insanlığına buların hasımlığı? Nedir bu depotluk? anlamış değiliz.

Demokrasiden, insan haklarından dem vuran siyonist ABD, nerede bir terör unsuru varsa o orada. nerede bir yüz üstü süründürülmüş, yıllar sonra ayağa kalkmak isteyen ülke varsa akbabalar gibi oraya üşüşen ABD orada. Tabi bunların akıl babaları İngilizler ile İssrail var. Nasılkı devenin önüne eşeği katmazsak deve gitmez işte bu ABD de öyle bir devlet.

ABD’nin siyonist başkanı Jeo Biden İsrail’e gidecekmiş. İnşallah gideceği olur dönüşü olmaz diye dua ediyorum. Yeter dünya mazlumlarının bu siyonistlerden çektiği. Siyonist vapimler yeter artık söz dünya mazlumlarınındır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir yanıt yazın