Kamyon cenaze namazı kılan kalabalığa daldı: 6 ölü 24 yaralı var

Kahramanmaraş’ta freni patlayan kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken 24 kişi yaralandı.
Kahramanmaraş’ta feci bir kaza yaşandı. Andırın ilçesine bağlı kırsal Darıobası Mahallesi’ndeki Davut Avan’ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı’nda tören düzenlendi.

Kamyon kalabalığa daldı

Törene katılmak için halkın toplandığı sırada, Kahramanmaraş-Andırın kara yolundan gelen bir kamyon kalabalığın arasına daldı.  Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi.

Freni boşaldığı belirtilen kamyonun çarpması sonucu yaralananların olduğu ifade edildi.  Olay yerindeki bazı araçlarda da kaza nedeniyle hasar oluştuğu da kaydedildi.

6 kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer şu an olay yerine seyir halinde olduğunu belirterek, “Şu an için 5 can kaybımız, 25 yaralımız var. Yaralılarımız arasında hayati tehlikesi olan vatandaşlarımız da söz konusu.” açıklamasında bulundu.

Akşam saatlerinde bir acı haber daha geldi. Hastanede tedavi altında olan bir yaralı kurtarılamadı.  Kazada can kaybı 6’ya yükseldi..

Şoför gözaltına alındı

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ise şunları kaydetti: “Olay vahameti açısından 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş olup, olayın şüphelisi sürücü gözaltına alındı. Şu an için 5 ölümüz var. Kazada ağır yaralıların da olduğu, 25 vatandaşımız yaralandı. Soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülüyor.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın