Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16’ncı oldu

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında 62 sıra birden yükseldi. Arda böylece 16’ncı sıraya çıkmış oldu.

Real Madrid’e transfer olarak büyük bir başarıya imza atan 18 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler, Golden Boy sıralamasında da büyük bir sıçrama yaşadı.

62 sıra yükseldi, 16’ncı sıraya yerleşti
Haziran ayında 78’inci sırada yer alan milli futbolcu, İspanyol devine transferinin ardından 62 sıra birden yükseldi ve Temmuz ayında 16’ncı sırada yer aldı.

İtalyan spor gazetesi Tuttusport tarafından 2003 yılından beri Avrupa liglerinde görev yapan 21 yaş altındaki en iyi oyuncuya verilen Golden Boy ödülüne, Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler de aday gösterilmişti.

Zirvede Musiala var
Öte yandan listenin ilk sırası ise Bayern Münih’in 20 yaşındaki yıldızı Jamal Musiala’nın oldu. Arda Güler’in Real Madrid’den takım arkadaşı Jude Bellingham 2’nci sırada bulunurken, bu isimleri Barcelona’dan Pablo Gavi takip etti. Golden Boy ödülü için açıklanan 100 kişilik listede bulunan tek Türk futbolcu Arda Güler olmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’dan Ali Koç’un açıklamalarına yanıt: Psikolojide yansıtma

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un basın toplantısında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından karşılık verdi. …

Bir yanıt yazın