İstanbul’daki özel hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktordan acı haber

İstanbul’da Bahçelievler’de bulunan özel bir hastanedeki odasında hastası olan Serhat T. tarafından silahlı saldırıya uğrayan doktor Fikret Hacıosman hayatını kaybetti. Polis ekiplerince gözaltına alınan Serhat T. ilk ifadesinde, “Okulda zenginlerin gösterişli hayatından çok etkilendiğimi söyleyince ilaç tedavime devam etmeni söyledi. Ben de sinirlendim, ateş ettim” dediği öne sürüldü. Saldırgan Serhat T. ifadesinin alınmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.
Bahçelievler’de bulunan özel hastanede Psikiyatri bölümünde görevli saat 12.30 sıralarında Serhat T. (18) isimli hastasının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralı doktor hastanedeki tüm müdahaleye rağmen saat 21:55’de hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
EVDEKİLERİ REHİN ALMAK İSTEDİ
Yürütülen çalışma kapsamında polis şüpheli Serhat T.’nin Esenler’deki evini belirledi. Polisin geldiğini gören şüpheli teslim ol çağrılarına uymayarak evde bulunanları rehin almak istedi. Polisin iknası sonucu teslim olan şüpheli cinayette kullanılan silahıyla birlikte gözaltına alındı.
MART AYINDAN BERİ TEDAVİ GÖRÜYORDU
Gözaltına alınan şüphelinin psikolojik sorunları olduğu için Mart Ayı’ndan beri tedavi gördüğü belirlendi. Randevu alarak görüşmeye gittiği doktor Fikret Hacıosman ile aralarında yaşanan tartışmanın ardından silahını ateşlediği öğrenildi.
HASTANEDEN AÇIKLAMA
Öte yandan saldırıyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada, “Saldırıya uğrayan Dr. Hacıosman acil müdahalesi yapılarak ameliyata alınmıştır. Şuan yoğun bakım tedavisi sürmektedir. Hayati tehlikesi devam etmektedir” denildi.
SİLAHLA NASIL GİRDİ
Randevu alarak Doktor Fikret Hacıosman’ın yanına giden şüpheli Serhan T.’nin hastaneye silahıyla nasıl girdiği ise merak konusu oldu.
İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınan şüpheli Serhat T., ilk ifadesinde, “Okulda zenginlerin gösterişli hayatından çok etkilendiğimi söyledim. Bundan nasıl kurtulacağım’ diye sordum. O da bana, ‘İlaçlarını iç, etkisi azalacak’ dedi. Bu duruma sinirlendim ateş ettim” dediği öne sürüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sudani: Başkan Erdoğan’ın Irak’a yapacağı ziyaret gelir geçer türden değil

Irak Başbakanı Sudani, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 yıl sonra gerçekleştireceği ziyaretin önemine vurgu yaparak, “Bu gelir …

Bir yanıt yazın