Rabbimiz bize yar olsun, Türk’e düşmanlar kahrolsun

Aziz Dağtekin Yazdı

Türk’ün bir el hareketi Avrupa’yı kudurttu. Türk varlığını hazmedemeyen batının kuklası UEFA skandal bir karar ile Türk’e düşmanlığını resmen ilan ederek Merih Demiral’a 2 maç ceza verdi. Bununla da yetinmeyen UEFA, Merih’e “bozkurt” yaptığı paylaşımı da sosyal medyadan kaldırılması şartını koştu.

Irkçılığın fitilini ateşleyen Soykırımcı Alman Dışişleri Bozkurt işaretinin siyasi çağırışım yaptığı gerekçesi ile resmi bir bildiri yayınladı. Bu bildiri ile yetinmeyen Almanya, skandallarına bir başkasını ekledi. Alman BİLD Gazetesi, UEFA’da dün kesinleşen kararı nasıl oluyorsa TFF savunmasını bile yapmadan bir gün önceden ilan etti. Belli ki bu ceza futbolla ilgili değil. Açıkça Türkiye’yi kışkırtma amacı taşıyor. İçimizdeki sömürge aydınlarının Yunanistan’ın, Ermenistan’ın, İsrail’in yeşil sahada yapılan bir BOZKURT hareketine bu denli çıldırması sizce normal mi? Gördünüz mü? Basit bir el hareketi nasıl bir Türk düşmanı mıknatısına, kendini bu ülkeye ait his edenlerle his etmeyenler arasında bir turnusola dönüştü. Peki ırkçılığın, faşizmin, soykırımın merkezi Batı, Hollanda’nın simgesi aslan pençesine, İspanyolların sembolü boğaya, Almanların kartalına, Rusların ayısına da aynı tepkiyi verir miydi? Vermezdi. Çünkü Bozkurt batının yaklaşık 700 yıllık hatıralarını canlandırdı. Belli ki Bozkurt belli bir yerlerine battı. Durun. Acele etmeyin. Türk’ün 5 bin yıllık Bozkurt’u daha bir çok yerinize batacaktır. Buna hazır olun yeter.

Üzüldüğüm odur ki, içimizden bazıları, Batıya yönelik tarihi her atfı kompleks olarak yorumlasa da Batı, ” Mamma, Li Turchi”, “Eyvah Türkler geliyor” diye paniklediği günleri biz unutsak da onlar hiç bir zaman unutmadı. Bir Türk büyüğünün buyurduğu gibi, “Sen Türk olduğunu unutsan da düşmanın asla unutmaz”

Öyleyse saflarımızı sıklaştıralım. Sen-ben ayrılıklarımızı bir kenara bırakalım. 5 bin yıllık örf ve ananelerimize sahip çıkalım. Aramıza nifak sokulmasına set çekelim. Bir olalım, iri olalım aynı zamanda diri olalım. Çünkü biz millet olarak bir olduğumuzda daha güçlüyüz.

Bakın, Kurt balamız Merih Demiral kardeşimizin milli sevincini bozkurt işaretiyle göstermesi ve sonrasında yaşananlar bize şunu gösterdi ki itler hâlâ bozkurtlardan korkuyorlar. Bozkurt’un ortaya çıkmasından rahatsız olan nice çakallar rahatsız olmaya devam edecek. Bizlerde durmadan hep başarıya koşarak bu çakallar sürüsünü başarılarımızla daha çok rahatsız etmeliyiz. Başarımızla rahatsız ettiğimiz Çakalların bu düşmanca kararı bize şunu da gösterdi ki biz unutsak da düşman unutmuyor. Yani su uyur düşman ile kötülük uyumuyor. Biz uyusak da Türk düşmanları hiç uyumuyor. Lütfen uyanık olalım balalarımızı aynı zamanda bozkurtlarımızı ite, çakala yem etmeyelim.

Bu gün Almanya’da yapılacak olan milli maçta taşkınlığa yol açacak eylem ve davranışlardan kaçınalım. Sahaya yabancı madde atmayalım. En önemlisi aramıza Türk düşmanlığını körükletecek provokatörleri almayalım. Çünkü dediğimiz gibi, biz uyusak da onlar uyumuyor. Türk’ü hep gündem dışı olaylarla oyalamak istiyor. Son kez diyorum ki ayık olalım, sefer bizden zafer Allah’tan. Rabbim Türk’e yar olsun, düşmanlar kahrolsun.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Irak’ın kuzeyindeki PKK’nın terör yuvalarına hava harekatı: 34 hedef imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatında 34 terör hedefinin imha edildiğini bildirdi. Milli …

Bir yanıt yazın