Elazığ’da 4.0 şiddetinde korkutan deprem!

Türkiye’nin 31 vilayetinde sokağa çıkma yasağının yaşandığı bir günde Elazığ’ın Sivrice ilçesinden korkutan 4.0 büyüklüğünde bir deprem haberi geldi.

Alınan  son dakika haberine göre, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bu gün saat 16:25’te 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak kaydedildiği bildirildi.
Öte yandan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ’ın Sivrice ilçesinde saat 16.25’de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini  ve depremin, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini doğruladı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, depremin il genelinde ve komşu illerde his edildiğini, korkutan devremde herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın