Bahadır Erdem CHP’ye katıldı

İyi Parti’den istifa eden Bahadır Erdem, CHP’ye katıldı. Erdem’e rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.
İyi Parti’de genel seçimlerde alınan sonuçların ardından istifa dalgası başladı.

Partinin önemli isimlerinden olan Bahadır Erdem de İyi Parti’den istifa etmişti. Partide Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı olarak görev yapmış olan Erdem ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Rozetini Özgür Özel taktı

Bahadır Erdem, CHP’ye katıldı. Erdem’in parti rozetini, CHP Grup Toplantısı’nda Genel Başkan Özgür Özel taktı. Özel, “CHP’ye çok önemli katkılar yapacak olan yakın mesai arkadaşımız olan Bahadır Erdem, babaevine katıldı.” diye konuştu.  Özel’in ardından söz alan Erdem, partililere teşekkür etti.

“Elimden gelen her şeyi yapacağım”

Erdem, şu ifadeleri kullandı: “CHP’nin her bir neferini selamlıyorum. Bu benim ve ailem için çok önemli günde Sayın Genel Başkanımıza benim hakkımda söylediği sözler için teşekkür ederim. Onur duydum. Türkiye’de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için, eşitlik ve kadın hakları için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Evet-Hayır yarışmasının ünlü ismi Erkan Yolaç vefat etti

‘Evet-Hayır’ yarışması ile hafızalarımıza kazınan, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç, uzun süredir tedavi gördüğü …

Bir yanıt yazın