İran’ı son kez uyaran Biden: Yapma! İsrail’in savunması için kendimizi adadık

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’e misilleme saldırısı hazırlığında olan İran’a çağrı yaptı. Biden, İran’ı, “Yapma! İsrail’in savunması için kendimizi adadık.” diyerek son kez uyardı.
İran’ın, İsrail’e misilleme saldırısı yapılacağı öngörülürken ABD Başkanı Joe Biden, İran’a çarpıcı bir çağrıda bulundu.

BİDEN: YAPMA!
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Biden, İran’ı “Yapma (İsrail’e saldırma)” diyerek son kez uyardı.

‘İSRAİL’İN SAVUNULMASINA YARDIMCI OLACAĞIZ VE İRAN BAŞARILI OLAMAYACAK’

Biden, “Biz kendimizi İsrail’in savunmasına adadık. İsrail’i destekleyeceğiz. İsrail’in savunulmasına yardımcı olacağız ve İran başarılı olamayacak.” dedi.

Gizli bir bilgiyi de açıklamak zorunda olduğunu söyleyen Biden, İran’ın er ya da geç İsrail’e saldıracağını belirtti.

NE OLMUŞTU?

ABD medyasından Wall Street Journal (WSJ) ve Bloomberg, İran’ın, 1 Nisan’da Suriye’deki büyükelçilik yerleşkesindeki konsolosluk binasını vuran İsrail’e karşı bugün veya en geç yarına kadar karşılık vermeye hazırlandığını duyurmuştu.

İsrail ise İran’dan gelecek herhangi bir saldırıya karşı tetikte olduklarını belirterek, İran’ın iç bölgelerine karşı saldırı düzenleyeceklerini duyurdu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır

Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de katliam sürdüren İsrail’e sert tepki gösterdi. Erdoğan, …

Bir yanıt yazın