Başkan Erdoğan, Mahmud Abbas’la görüştü: İsrail bu zulmün hesabını verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan, görüşmede, İsrail’in barbarca saldırıları karşısında dik durmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazze’de Filistinli masumlara zulmediyor. Kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden saldırılarını sürdüren İsrail şu ana dek 33 binden fazla Filistinli’nin ölümüne neden oldu. Gazze’deki zulüm sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü.

“İsrail, bu zulmün bedelini elbet ödeyecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas’a ne olursa olsun İsrail’in Gazze’ye yönelik barbarca saldırıları karşısında dik durmaya devam edeceklerini söyledi.  Erdoğan, “İsrail, bu zulmün bedelini elbet ödeyecek” dedi.

“İsrail’e karşı dimdik, birlik içerisinde mücadele edilmesi gerekiyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca telefon görüşmesinde şunun da altını çizdi: “BM Güvenlik Konseyi’nin kararı dahil ateşkes için tüm imkanları seferber etmemiz gerekir. İsrail’e karşı dimdik, birlik içerisinde mücadele edilmesi gerekiyor.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kilo kaybı yaşayan Nihal Candan ile ilgili yeni gelişme!

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla aylardır hapis yatan Nihal Candan hakkında, 37 kiloya kadar …

Bir yanıt yazın