Seçimden seçime Ülkücü olan Yavaş, PKK’nın sözde marşını seçim şarkısı yaptı

Mansur Yavaş’ın PKK’nın isyan marşını seçim şarkısına çevirdiği ortaya çıkarken orijinal kayıtta terör örgütünün ‘Kürdistan bizi bekler ilerlemek amacımız” sözleri dikkat çekti.
Yerel seçim sandığı seçmenin önüne geliyor.

3 gün kala yeni bir skandal patlak verdi.

Skandalın merkezinde ise ülkücülüğü ile oy devşirmeye çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş var…

PKK marşını seçim şarkısı yaptı

Yavaş’ın seçim çalışmaları boyunca kullandığı şarkılardan birinin PKK terör örgütünün propaganda marşlarından devşirme olduğu ortaya çıktı.

Seçim otobüsü ile Ankara’yı turlayan Yavaş’ın, PKK’nın isyan marşından uyarlanmış şarkısı bangır bangır sokakları inletti.

Şarkı eşliğinde Ankaralıları selamladı

PKK’lıların dağa çıkma çağrısı olarak da bilinen ve “Kürdistan bizi bekler ilerlemek amacımız” sözlerinin dikkat çektiği müziğin üzerine Yavaş’a övgü sözcükleri yerleştirildiği tespit edildi.

Yavaş’ın bu şarkı eşliğinde Ankaralılara el salladığı görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. Kaynak:Enson Haber

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın