Kanlı’dan Karalar’a uyarı: Taş Medreselilerin ismini anarken destur çekeceksin

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan CHP’li Belediye Başkanı ve Adayı Zeydan Karalar’ın bölücülük içeren ve ülkücüleri hedef alan çirkin sözlerine tepki geldi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bugün CHP’nin Adana Adayı Zeydan Karalar konuşmasında  “Taş Medresede yetişen bizim kardeşimiz olmaz” şeklinde kinini, içinde barındığı kötülüğü ve bu milletin hangi dil, din ve mezhepten olursa olsun ayrılmaz bütünlüğüne dinamit koymuştur” dedi.

“CHP’nin böyle bir adayı Adana’ya layık görmesi aslında ATATÜRK’ün partisinin geldiği son noktayı da bizlere bariz bir şekilde göstermektedir” diyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı paylaşımında şu görüşlere yer verdi:

“Faşist ve mezhepçi bir anlayışla Adana’ya talip olan bu şahsın gerçek yüzünü ortaya koyması, yerel seçimlerde CUMHUR İTTİFAKI’NIN Adana’yı neden kazanması gerektiğinin de ayrıca bir cevabıdır. Ülkücüleri kardeşi olarak kabul etmeyen bu şahsın kardeşliğine ne Milliyetçilerin ne Muhafazakarların nede Yüce Türk Milletinin ihtiyacı yoktur.

HADDİNİ BİLECEKSİN!

5 yıldır yalan, dolan ve yolsuzluklarla yönettiğin Adana’da artık zamanın doldu. 1 Nisan sabahı senin ruhuna yansımış bu kötülük ve art niyetli zihniyetinle Adana’dan seni yollayacağız!

Ve sakın unutma!

Bu sarf ettiğin sözlerin hesabını Yüce Türk Adaletinin önünde vereceksin. Taş Medreseliler Yusufiye Mektebinde çile doldurmuş ve hayatlarını bu Ülkenin Milletin bekasının senin gibi zihniyetlerin eline geçmemesi adına feda etmişlerdir. Haddini bileceksin, Taş Medreselilerin ismini anarken destur çekeceksin!”

ARTIK CUMHUR İTTİFAKI ZAMANI

“Bugün CHP’nin Adana Adayı Zeydan Karalar konuşmasında  “Taş Medresede yetişen bizim kardeşimiz olmaz” şeklinde kinini, içinde barındığı kötülüğü ve bu milletin hangi dil, din ve mezhepten olursa olsun ayrılmaz bütünlüğüne dinamit koymuştur” diyen MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı,  CHP’nin kafasının içinde ki zihniyetin ne hale geldiğinin ispatı olan bu şahsın kurduğu cümlelerin aksine;

Biz Arabız…

Biz Aleviz’yiz…

Biz Kürt, Zaza, Laz, Çerkez ve bu topraklarda yaşayan her kültürün bir aile ferdiyiz…

Bu yüzden artık Adana’da CUMHUR İTTİFAKI zamanı…

Bu yüzden artık Adana’da BARIŞ ve KARDEŞLİK zamanı…” diyerek bütün ülkücüleri davalarına sahip çıkmaya, bölücü söylemlerle ayrıştırmaya çalışanlara birlik ve beraberlik içinde oylarıyla ders vermeye davet etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın