Ayyüce Türkeş Taş ve Akay görüşmesi olumlu olunca Akay İYİ Parti’ye geçti

CHP’nin aday gösterilmemesi üzerine partisinden istifa eden Akif Kemal Akay’ın İYİ Parti Seyhan adaylığında el sıkışıldığı bildirildi.

Kulis bilgilerine göre, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın istifa kararı sonrasında İYİ Parti’nin Seyhan Belediye Başkan Adayı olacağı yönünde basına bilgiler sızmış ve “Akay’ın Seyhan’da 5’li ittifakı” başlığıyla haberler yapılmıştı.

BEKLENEN GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Kulis bilgilerini doğrularcasına beklenen görüşmenin İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti Adana Merkez Seçim Ofisi’nde dün akşam Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile bir araya geldi.

Ayyüce Türkeş Taş ve Akif Kemal Akay görüşmesi olumlu sonuçlandı ve Akay İYİ Parti’ye geçti. Önümüzdeki günlerde Akay’ın İYİ Parti’ye katılımının kurumsal olarak açıklanması bekleniyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İstanbul’da 42 bin polis 1 Mayıs nöbetinde!

Taksim’e giden tüm yolları bariyer ve TOMA’larla kapatırken Saraçhane’de hareketlilik başladı. Konfederasyon, sendikalar, işçi grupları …

Bir yanıt yazın