MHP aday listelerini ilgili seçim kurullarına teslim etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yetkilendirdiği parti üyelerinin ilgili listeleri düzenleyip ilgili seçim kurullarına teslim ettiğini duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Belediye Başkanlığı, Meclis üyeliği ve İl Genel Meclisi üyeliği seçimlerine ait aday listeleriyle ilgili açıklama yaptı. Yıldız, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yetkilendirdiği dava arkadaşlarının ilgili listeleri hazırlayarak ilçe ve İl Seçim Kurullarına teslim ettiğini belirtti.

Yıldız, “Genel  Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey tarafından yetkilendirilen  dava arkadaşlarımız, Belediye Başkanlığı, Meclis üyeliği ve İl Genel Meclisi üyeliği seçimlerine ait aday listelerini ayrı ayrı düzenleyerek ilçe ve İl Seçim Kurullarına taşınabilir bellek ve kağıt ortamında alındı belgesi karşılığında teslim ediyor” ifadelerini kullandı.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey tarafından yetkilendirilen dava arkadaşlarımız,
Belediye Başkanlığı, Meclis üyeliği ve İl Genel Meclisi üyeliği seçimlerine ait aday listelerini ayrı ayrı düzenleyerek ilçe ve İl Seçim Kurullarına taşınabilir bellek ve kağıt ortamında…

877 seçim bölgesinde yarışa kendi adaylarıyla girecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’ne 2 büyükşehir, 27 il, 475 ilçe ve 373 belde olmak üzere toplam 877 seçim çevresinde kendi adaylarıyla girecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın