İYİ Parti’de istifa ve katılım depremi baş döndürüyor!

Bir zamlar Türkiye’nin geleceğini inşa etmek savıyla yola çıkan ve 6’lı masa etrafında birleşen iki siyasi partide baş döndüren gelişmeler yaşanıyor. Dün İYİ Parti Adana İl başkanlığı görevinden istifa eden Azime Kocacık’ın yerine İl Sekreteri Veysel Yıldız atandı.

Bilindiği gibi dün ani bir kararla partisinin İl Başkanlığı görevinden “gördüğüm lüzum üzerine” diye kısa bir açıklama ile istifa eden Azime Kocacık’ın yerine ani bir kararla atama yapılması parti içindeki hareketliliği gizliyemiyor. Bilindiği gibi, İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Birol Büyüköztürk, Soner Çetin’in İYİ Parti Çukurova Belediye Başkanlığı için genel merkezden gelen karar doğrultusunda atandığını bildirdi. Büyüköztürk’ün adaylıktan geri çekilmesini açıklamasından kısa bir süre sonra, mevcut il başkanı Azime Kocacık il başkanlığından istifa etmişti.

Gelişen bu baş döndüren gelişmeler üzerine İYİ Parti Adana İl Sekreteri Veysel Yıldız, İl Başkanlığı’na atanırken, CHP’ de ise partinin cadı kazanı gibi kaynadığı öne sürülüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Gabar’a iki yeni sondaj kulesi daha kurulacak

Petrotek Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Çağlan Kuyumcu, Türkiye’nin yerli üretimi olan ilk sondaj kulesi Koca …

Bir yanıt yazın