CHP’den istifa eden Akif Kemal Akay’dan “5 partili Seyhan ittifakı”

CHP’den istifa ederek, İYİ Parti’ye katılacak söylemleriyle gündem olan Akif Kemal Akay bu gün  TV100’ün canlı yayına katılarak 5 partinin ortak adayı olarak seçime katılacağını söyledi.

Özgür özel ile kuruluş ilkelerinden iyice uzaklaşan CHP’de kafalar oldukça karışık. Ülke genelinde dalga dalga yayılan istifa furyası sonrası, aday gösterilmeyen başarılı belediye başkanlarını da arayışa sürükledi.

CHP’den istifa ettikten sonra TV100’ün canlı yayına katılan Akif Kemal Akay, 5 Parti’nin ortak adayı olarak Adana’nın Seyhan İlçesi belediye başkanı adayı olarak seçimlere katılacağını açıkladı. İYİ Parti’nin logosuyla girilecek seçime Akay’ı Gelecek Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti destekleyecek.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den yeniden Seyhan Belediye Başkan adayı gösterilmeyen mevcut Başkan Akif Kemal Akay’ın yarın İYİ Parti’den Seyhan Belediye Başkan adaylığının açıklanacağı öğrenildi.

Bilindiği üzere, Başkan Akay, aday gösterilmemesi üzerine, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin gibi CHP’den istifa etmişti. İYİ Parti’nin bugüne kadar Seyhan’a Belediye Başkan adayı açıklamaması da kamuoyunda merak uyandırmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın