İYİ Parti Adana Sarıçam’daki istifa depreminin artçıları sürüyor

7 yıldan bu yana kaydettiği üyeleri ile birlikte İyi Partiden istifa eden kurucu İlçe Başkanı Köse ile birlikte İlçe Başkanı Ömer Arıcı, başkan yardımcıları, asil ve yedek yöneticiler mevcut Belediye meclis üyeleri önderliğinde 1000’in üzerinde üye e-devlet üzerinden partiden istifasını gündem oldu.

Adana kamuoyuna bomba gibi düşen istifa olayının içerisinde genel merkeze yakınlığı ile bilinen ve kurucular arasında yer alan işadamı Ahmet Ünsal ve ekibinin de olması gözden kaçmadı.

İYİ Parti Sarıçam İlçe Kurucusu ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapan Ahmet Köse, “Yolda bulduklarını yola çıktıklarına değişen vefayı İstanbul’da bir semt adı sanan Genel Merkeze ve soyadına güvenerek Adana’yı dizayn etmeye çalışan emeği yok sayanlara hatırlatmak isterim ki ‘Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.’ Yanlış kararla ilçe Başkanlığının anahtarını ortaya attılar. Haydi gelin bu yanlış kararınızla Sarıçam’da seçim alın da görelim. Hodri Meydan diyorum”dedi.

YANLIŞ HESAP SARIÇAM’DAN DÖNER

İYİ Parti Sarıçam İlçe Kurucu Başkanı ve üç dönem İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Sarıçam Belediye Başkan a.Adayı Ahmet Köse ve beraberindeki binin üzerinde partiye kazandırdığı üye dün akşam büyük bir organizasyon eşliğinde partiden istifa etmiş ve bu istifa olayı Adana’ya bomba gibi düşmüştü.

İstifa kararını üyeleri ile paylaşan eski Başkan Ahmet Köse ile birlikte mevcut İlçe Başkanı ve Başkan yardımcıları ile halen görevde bulunan Belediye Meclis Üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile birlikte istişare ederek bu süreci yürüttüklerini belirten, Başkan Av. Ömer Arıcı; “Gece gündüz demeden her türlü yaftaya maruz kalarak kapı kapı çalışan bizleri ikna ederek İYİ Parti saflarında yer almamıza sebep olan Başkanımız Ahmet Köse’ye yapılan haksızlık artık bardağı taşıran son damla oldu. Adana’da siyaseti kendi kısır çemberi içerisinde tutmaya çalışanlar şapkanızı önünüze koymanın zamanı geldi hesabımızı sandıkta göreceğiz” diye konuştu.

Eski ilçe başkanı ve Sarıçam belediye başkan aday adayı Ahmet Köse istifalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar istifalarımız 1000 kişiyi buldu. Bu afaki bir sayı değil. İstifa edenlerle tek tek görüşülerek üyelerin kendi e-Devlet hesapları üzerinden istifa ettiklerini ve istifa sonrasında ekran görüntülerini alarak bana atıklarından biliyorum. Bu yanlış karar ve uygulamalarla Genel merkezimiz ekip ruhunu bitirdi. Biz bir ilçede ekip ruhunu yaşatabildik ama Genel Merkezimizde bunu yapabilecek duruş olmadığı için muhteşem hayaller ile kurduğumuz bu partiyi bitirdiler. Kendilerine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

ABD: Türkiye’nin UAD kararı ilişkilerimizi etkilemez

Beyaz Saray, Türkiye’nin Uluslararası Adalet Divanı’nda İsrail’e karşı açılan “soykırım” davasına müdahil olma kararına ilişkin …

Bir yanıt yazın