Murat Kurum’dan İstanbul’da ilköğretim öğrencilerine ulaşım ücretsiz sözü

Güngören’de konuşan Murat Kurum, 31 Mart seçimlerinde son noktayı milletin koyacağını ve gerçek belediyeciliği destekleyeceğini söyledi. Öğrencileri de unutmayan Kurum, müjdelerinden de bahsetti.
Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, çalışmalarını sahada sürdürüyor.

Yerel seçime doğru ilerlerken İstanbul için hazırladığı tüm projeleri vatandaşlara tek tek anlatan Kurum, bu defa Güngören’de konuştu.

İstanbul Güngören’de yaptığı konuşmada Kurum, kentsel dönüşümden ulaşıma kadar birçok konuya değindi.

Konuşmasında öğrencilere olan müjdelerini de anlatan Murat Kurum, “İlkokul öğrencilerimize ulaşımı tamamen ücretsiz yapacağız.” diyerek şöyle devam etti;

“Size 3 müjdemiz daha var”

Benden size 3 müjde daha.

Çocukların İstanbul’unda; çocuklar mutlu olacak. Okula giden çocuklar mutlu olacak. Aileler huzurlu olacak.

Okul çağındaki çocuklarımız için tüm okullarımıza beslenme desteği vereceğiz. Bizim vereceğimiz beslenme desteği, bardağın yarısını doldurmayacak şekilde sadece süt olmayacak.

Biz, söz verdik mi sözün tutulması için bu kadrolarla bu ekibimizle birlikte gece gündüz çalışırız, koştururuz. İlkokul öğrencilerimize ulaşımı tamamen ücretsiz yapacağız.

Aile kartla annelere daha önce verilen ulaşım hakkını değiştiriyoruz ve burada artık hem yaşı 0-6’ya çıkarıyoruz. Hem de eşlerinize de çocuklarımızla birlikte ücretsiz seyahat hakkı vereceğiz.

“Son noktayı aziz milletimiz koyacaktır”

CHP’li mevcut yönetim için İstanbul’da artık yol bitmiştir. Son noktayı aziz milletimiz koyacaktır. 31 Mart’ta en yüksek takdirle vatandaşımız AK belediyeciliği, gerçek belediyeciliği destekleyecek ve bu ihmalkârlık dönemi son bulacaktır.

Allah’ın izniyle… Kadınlarımızın, gençlerimizin, tüm milletimizin destekleriyle. 31 Mart’ta İstanbul’un 39 ilçesinde 964 mahallesinde bir bayram havası olacaktır.

Kentsel dönüşüme dair

Planlı ve programlı bir şekilde, ekip ruhuyla el ele vererek İstanbul’un en riskli yerlerinden başlayarak bir ‘Deprem Dönüşüm Seferberliği’ başlatacağız.  5 yılda 39 ilçemizde komşuluk ilişkilerini odağına aldığımız tam 650 bin yeni yuvayı inşa edeceğiz.

İstanbul’da trafik çilesi son bulacak

Trafik çilesini yeni metrolarla, tünellerle, otopark sistemleriyle ve daha birçok ulaşım atılımıyla süratle çözeceğiz. Sizlere rahat bir nefes aldıracağız. Bundan sonra tüm sevdiklerinizle daha çok vakit geçireceksiniz. İstanbul’un keyfini doya doya çıkaracaksınız.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın