Süper kupa finalinde Atatürk krizi!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olan Süper Kupa finali iptal edildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa’nın oynanıp oynanmayacağına yönelik toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantıda bir araya geldi.

Toplantının sona ermesinin ardından stada gidilmesi beklenirken, yeni bir kriz yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp, maç öncesi ısınmaya Atatürk baskılı tişörtlerle çıkacağını bildirdi. Ancak Suudi yetkililerden izin çıkmadı. Dursun Özbek, izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını bildirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da maç öncesi Atatürk’ün yer aldığı tişörtlerle sahada olacaklarını iletti ve izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını söyledi.

Maç oynanmadı

Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise iki takım maça gelmedi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaşananların ardından “Atatürk yoksa Türkiye de yok! Biz de yokuz, maç da yok!” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise “Maç oynanmayacak, dönüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’dan Ali Koç’un açıklamalarına yanıt: Psikolojide yansıtma

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un basın toplantısında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından karşılık verdi. …

Bir yanıt yazın