Bir ABD, bir de bunlar istiyor: Sınır ötesi operasyonları derhal durdurun

 

Mehmetçik’in Suriye’nin kuzeyinde şehitlerin kanını yerde bırakmamak için PKK terör hedeflerini ablukaya almasından sonra basın toplantısı düzenleyen DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, operasyonların derhal durdurulması çağrısı yaptı.

Suriye’nin kuzeyinde, Türkiye’ye yönelik tehditleri sınırın ötesinde imha etmek üzere başlatılan Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK terör örgütü mensubu hainler, askerlerimizi hedef aldı. Sınırın ötesinde yuvalanan teröristlerin bu saldırısından sonra Türkiye yasa boğulurken hemen misli ile karşılık verildi.

Suriye’nin kuzeyinde PKK hedefleri yerle bir edildi

Düzenlenen operasyonlarda son verilere göre 50’den fazla hedef yok edildi, 56 terörist de öldürüldü. Mehmetçik terör hedeflerini vurdukça ses, PKK’nın siyasi temsilcisi DEM Parti’den geldi.

“Sınır ötesi operasyonları derhal durdurun”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, operasyonların durdurulmasını istedi.

Basın toplantısında konuşan Hatimoğulları şöyle konuştu: Bizler hep söyledik, DEM Parti olarak hep dedik ki ‘Sınır ötesi operasyonları derhal durdurun. Libya’da ne işiniz var? Irak’ta Suriye’de ne işiniz var?’ İnanın iktidar bundan acayip rahatsız oldu. Her seferinde sınırı sınırın ötesinde koruyacağız diyerek Türkiye’yi daha güvenliksiz bir hale getirdiler. Ve bir kez daha soruyoruz hakikaten ne işiniz var?

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek, İslam Kalkınma Bankası Grubu’ndan 6,3 milyar dolarlık finansman sağladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Suudi Arabistan’da kurduğu temaslar sonucunda, Türkiye’ye İslam Kalkınma Bankası …

Bir yanıt yazın