Savunma Bakanı Güler: Kim destek verirse versin vurmaya devam edeceğiz

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Operasyonlarımız, kim destek verirse versin, eli kanlı teröristler, bu coğrafyadan yok olup gidinceye artan bir şiddet ve baskı ile aralıksız taarruzî anlayışla devam edecektir” dedi.

Türkiye, terör örgütlerine karşı büyük bir mücadele veriyor. Türkiye’nin müttefiki olduğunu söyleyen Amerika ve Avrupa’nın birçok ülkesi ise, teröristlere tam destek sağlıyor. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, teröristlere silah ve para yardımında bulunan ülkelere ince bir mesaj verdi.

“Kim destek verirse versin..”

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şunları söyledi: “Acımız büyük. Ancak evlatlarımızın intikamını almak için irademiz tam. Bugüne kadar şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Yıl başından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 156’ya ulaştı. Hiçbir hain terör örgütü mensubu, kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Operasyonlarımız, kim destek verirse versin, eli kanlı teröristler, bu coğrafyadan yok olup gidinceye artan bir şiddet ve baskı ile aralıksız taarruzî anlayışla devam edecektir.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın