Özgür Özel’e rağmen imzaladı! CHP’de ‘ortak bildiri’ çatlağı!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP’nin destek vermediği bildiriyi imzaladığını açıkladı. CHP’li Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, terörle mücadelenin parti değil devlet meselesi olduğunu vurguladı.

Erol, Türkiye’nin üniter yapısını ve devletin varlığını korumak için gözünü kırpmadan ölmeyi göze alan Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin şehit olmasını “siyasi propaganda” haline getirmenin asla doğru olmadığını belirtti.

Bildiriye katkı verdiğini ifade eden Gürsel Erol şu ifadeleri kullandı: “Ocaklara ateş düşerken, analar, babalar evlat acısı yaşarken, doğmamış çocuklar yetim kalırken siyaset yalnızca terör örgütünün bu eylemlerini kınayarak, acıları politik malzeme haline getirerek sonuç alamaz. Bu gerçeklere rağmen Mecliste ortak açıklanan bu bildiriye halkımızın beklentisini ve duygularını bilerek Elazığ Milletvekili olarak ben imza atıyorum. Unutulmamalıdır ki ülke de devlet de hepimizin.”

 

Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak’ın (22) Manisa’daki cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterilmişti. Vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde protesto edilen Özgür Özel’e, “Özgür dışarı” sloganları atılmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın