MHP Sarıçam İlçede aday adayı yoğunluğu! Şamil Şahin de adaylığını açıkladı

Belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı müracaatları 15 Aralık 2023 cuma günü sona ermesine az süre kala, MHP Sarıçam İlçe Başkanlığına meclis üyeliğine yoğun ilgi var.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı başvuruları başlamasıyla adaylık müracaatında bulunan Sarıçamın her kesimi tarafından sevilen  Şamil Şahin de belediye meclis üyeliği aday adaylığı için dilekçesini MHP Sarıçam  İlçe Başkanı Eyüp Akbulut’a teslim ederek bir hatıra fotoğrafı çektirdi..

Aday adaylığını açıklamasıyla birlikte Anadolu Medya Grubuna önemli açıklamalarda bulunan Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Şamil Şahin şartlar ne olursa olsun davasına ve liderine sadakatle bağlı kalacağını belirterek, şunları söyledi:

“Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi, “Ben diyen, bencilliğe gömülen, dünyanın kendi çevresinde döndüğünü zan eden, ben merkezli ve çıkar odaklı tutuma savrulan nice insan bu dünyadan gelip geçmiştir. Tam buradan hareketle hareketin bilge lideri Devlet Bahçeli, iman dolu kalbiyle davasını sırtlamış, memleketi uçurumdan almış, parti menfaatlerini bir tarafa bırakmış, önce vatanım demiştir.

Belediye meclis üyeliği aday adaylığımın öncesinde ve sonrasında Liderimizin bu düşünce ve felsefesine sadakatle bağlı kalarak, MHP’de çelişki arayanlara, görüş ayrılığı hesabı yapanlara, fitne hizmetkarlığı için rol kapmaya çalışanlara asla prim vermeyeceğim.

Lider Devlet Bahçeli’nin buyurduğu gibi, “Yapılanı yıkmak, olanı yok saymak, cahilce tribünlere oynamak bunların sonucunda da müftehir olmak asla marifet değildir. Tanımak atasını tanımak, değerlerini tanımak geçmişini tanıyıp geleceğiyle ilgili inisiyatif üstlenmek gerçek manada marifetlerin marifetidir.”

Biz de yıllardan beri Milliyetçi Hareketin bu kutlu ve dualı davasından asla sapmadık. Bu sadakatime bağlı kalarak  diyorum ki, Allah’tan başkasına baş eğmeyen, Kaderi kanla yazılmış, bahtına ölümler, işkenceler çıkmış olan Ülkücü ve Milliyetçi Hareket’i hangi beşeri güç engelleyebilir!.”

Sofulu Köyü’nün beldeye çevrilmesi için 11 kişiden biri olduğunu dile getiren MHP Sarıçam Belediyesi Meclis üyesi aday aday Şamil Şahin,” Kadirşinas Sarıçam’lıların ahde vefasına inancımız tamdır. Adaylığımız onaylanır ve meclis üyesi seçilmem halinde aynı heyecan ve duygularla hemşerilerimizin hizmetinde olacağımdan kimsenin şüphe ve endişesi olmasın. Köyü beldeye çevirdiğimiz günki gibi Sarıçam’ın her köşesine hizmet için aynı heyecan ve kararlılıktayım” dedi.

ŞAMİL ŞAHİN KİMDİR

1960 yılında Aladağ’ın Uzunkuyu köyünde dünyaya geldi.1972 Yılı Uzunkuyu Köyü İlkokulunu bitirdi.  İlkokulu bitirdikten sonra sırasıyla Çukobirlik İplik dokuma fabrikasında, DİSK Sendikası Tekstil İşkolunda 4 yıl Şube Başkan vekilliği, DİSK Sendikası Genel Merkez Denetim Kurulu Üyeliği yaptı. 1994-1995 yılları arasında Ülkücü İşciler Derneği Kuruculuğunda bulundu. 1988 Yılında MHP Yüreğir İlçe Başkanlığına üyeliğini başlatarak MHP’de aktif siyasete başlayan Şamil Şahin, 1997-1999 Yılları arasında MHP Sofulu Belde Başkanlığı görevini yürüttü. Halen 20 bin üyesi bulunan Yüreğir TÜED Emekliler derneği üyeliği, Sarıçam Yaşam Derneği Üyeliği ve Aladağ Yörük Türkmenler Derneğinin üyeliğini sürdürmektedir. 2018-2023 Yılları arasında MHP Sarıçam İlçesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Şamil Şahin halen evli iki çocuk babasıdır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın