Gazze’de şehit düşen kardeşlerimiz için haydin “Sela”ya!

İsrail’in Filistin’e yaptığı soy kırım saldırılarında hayatını kaybedenler ve bu katliama sessiz kalan tüm İslam aleminin yeniden dirilmesi için bir sela videosu hazırladık

Siyonist ve katliamcı İsrail’in yaptığı ilk günlerde Türkiye genelindeki camilerde öğle namazı öncesi sela okunmuş, hayatını kaybedenler için öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınmıştı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, o dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İsrail’in Filistin’de yaptığı saldırılarda vahşice katledilen Müslüman kardeşlerimiz için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salalar okunacak ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacaktır.” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak sadece o gün değil her gün yüzlerce çoluk-çocuk, kadın- genç-yaşlı acımasızca Envajenist ABD’nin İsrail’e verdiği bombalarla katlediliyor. Dünya ise bu vahşet karşısında sessizliğini koruyor. Diyanet işleri başkanlığımızı her Cuma günü Gazze’de şehit düşen kardeşlerimiz için namaz öncesi sela okutmaya davet ediyoruz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir yanıt yazın