ABD’den Orta Doğu, nükleer denizaltı ve savaş açıklaması!

ABD, Orta Doğu ve Doğu Akdeniz’e uçak gemisi ve asker gönderme nedenlerini açıkladı. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, “Güçlerimizin Orta Doğu’daki konumunu değiştirmek, bir caydırıcılık mesajıdır” denildi.

Son dakika ABD haberleri: İsrail’in, Filistin’e yönelik 7 Ekim’de başlattığı katliam saldırıları 31. gününde devam ederken, bölgeye nükleer denizaltı gönderen ABD’den yeni bir açıklama geldi.

‘GÜÇLERİMİZ CAYDIRICILIK MESAJIDIR’

7 Ekim’de, İsrail’in Filistin’deki katliam saldırılarına her fırsatta desteğini yineleyen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Doğu Akdeniz’e uçak gemisi ve asker gönderme nedenlerinin caydırıcılık mesajı olduğunu bildirdi.

Beyaz Saray’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Güçlerimizin Orta Doğu’daki konumunu değiştirmek, çatışmayı tırmandırmaya çalışanlara yönelik bir caydırıcılık mesajıdır.” ifadelerine yer verildi.

ABD BÖLGEYE NÜKLEER DENİZALTI GÖNDERMİŞTİ

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Komutanlığı, donanmasındaki nükleer denizaltılardan birini İsrail açıklarına gönderdi.

Açıklama Merkez Komutanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. Ohio sınıfı denizaltının Merkez Komutanlığı’nın bölgedeki sorumluluk alanına ulaştığı belirtildi.

AMERİNA DONANMASININ EN BÜYÜĞÜ

Bölgeye giden denizaltı balistik füzelerle donatılmış ve Amerikan donanmasının en büyüğü olarak biliniyor. Amerika Birleşik Devletleri ordusu daha önce de iki uçak gemisini bölgeye göndermişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın