Bahçeli’nin Şsrail’e ateşkes, Gazze’ye yardım çağrısı gündem oldu!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Gazze paylaşmına desteğini duyurdu.
MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2 haftadır Gazze’de zincirleme insani felaketler yaşandığını, soykırım raddesine ulaşan hunhar saldırıların artık sabır ve tahammül sınırlarını çoktan aştığını belirtti.

BAHÇELİ: TÜRKİYE SÜRATLE DEVREYE GİRMELİ

Bahçeli yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur, eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır” ifadelerini kullandı.
KARAMOLLAOĞLU’NDAN TAM DESTEK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamasıyla ilgili paylaşım yaptı.

Karamollaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Devlet Bahçeli’ye Filistin konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Tarihimizin, inancımızın ve insanlığımızın gereği olan çağrısını destekliyorum” ifadelerini kullandı.

FATİH ERBAKAN’DAN BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da Bahçeli’ye destek verdi. Erbakan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır. Sayın Devlet Bahçeli’ye gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  MHP lideri Bahçeli’nin paylaşımı sosyal emdyada çok sayıda kullanıcı tarafından da büyük destek gördü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir yanıt yazın