İsrail’in hastane katlimına destek ABD’ye konsolusluk kapattırdı

ABD’den son dakika Adana kararı. ABD Büyükelçiliği, Adana Konsolosluğu’nun ikinci bir duyuruya kadar kapatıldığını açıkladı.
Son dakika ABD-Adana haberleri: Amerika Birleşik Devletleri’nden dikkat çeken Adana kararı. ABD Büyükelçiliği, Adana’daki ABD Konsolosluğu’nun kapatıldığını açıkladı.

ABD, ADANA KARARINI RESMEN AÇIKLADI

ABD Büyükelçiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Adana Konsolosluğu’nun geçici olarak kapatıldığını duyurdu. Açıklamada, “ABD’nin Adana Konsolosluğu bir sonraki duyuruya kadar ziyarete kapalı kalacak. ABD vatandaşları Ankara’daki ABD Büyükelçiliği’ndeki randevularını yeniden planlayabilirler.

Önümüzdeki birkaç hafta boyunca Türkiye genelinde İsrail ve Gazze’deki olaylarla ilgili büyük gösterilerin yapılması bekleniyor. Barışçıl olması amaçlananlar da dahil olmak üzere herhangi bir toplantı tırmanabilir ve şiddete dönüşebilir.

Protesto faaliyetleri polis varlığının artmasına, yolların kapatılmasına ve trafikte aksamalara neden olabilir. Türkiye’deki ABD hükümeti personeline, Türkiye’nin güneydoğusundaki Adana Konsolosluk bölgesine hareketleri en aza indirmeleri ve seyahat etmekten kaçınmaları talimatı verildi” ifadelerine yer verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın