İsrail bildiği en iyi işi yaptı! İsrail Reuters kameramanını öldürdü!..

İsrail’in bildiği en iyi şey öldürmek. Lübnan’ın İsrail sınırında basın mensuplarına yönelik saldırıda 1 gazeteci öldü, 3’ü yaralandı.
Lübnan resmi ajansı NNA, ülkenin güneyinde İsrail sınırındaki Alma Şaab beldesinde gerçekleşen İsrail saldırısında bir gazetecinin hayatını kaybettiği, 3 gazetecinin de yaralandığını aktardı.

Reuters kameramanı hayatını kaybetti

Ölen gazetecinin Reuters haber ajansından kameraman İssam Abdullah olduğu belirtildi. Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, canlı yayında yaralı 2 gazetecinin kendi çalışanları olduğunu açıkladı.

Lübnan Hizbullah’ı da İsrail’e saldırıyor

İsrail-Filistin çatışması, abluka alındaki Gazze Şeridi’nde şiddetli savaş halini aldı. Bu dönemde, İsrail ordusu ve Lübnan Hizbullah’ı arasında karşılıklı saldırılarla bu bölge de yeniden ısındı. İsrail ordusu, kuzey sınırında teyakkuz halinde bekliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın