Zalim İsrail ile piyon Hamas için yaşasın cehennem!

Aziz Dağtekin Yazdı

Zalimler yine iş başında. Kasap Netanyahu, sömürgeci ABD’nin de desteğini alarak çoluk çocuk demeden Filistin ırkını bitirmeye yemin etmişçesine füzelerle saldırıyor. Sağır ve kör dünya ile Türkiye’nin dışındaki sözde Müslümanlar ise katliamları film izler gibi kıllarını kıpırdatmadan izliyor.

1947 ve 1967’den beri zulme maruz kalan Filistin’de ne kadar çok acı olduğunu ancak sağır olmayan kulaklar duyar, lal olmayan diller haykırır, kör olmayan gözler görür lanet okur. Meğer dünyamızı karartan yerküreyi yaşanmaz hale getiren ne çok zalim varmış. Meğer dünyamızda ne çok firavun beyinli nemrut kalıntısı zavallılar varmış!.. Tüm bu kadar acımasızlıklar ve çirkinlikler arasında, iyi ki ölüm ve iyi ki cehennem varmış. Kasap ve zalim İsrail ile Hamas’ın ve katil Amerika’nın canı cehenneme demekten kendimi alamıyorum.

Biri silahlı örgüt, diğeri devlet. İkisin de maksadı ne yazık ki aynı. Sivillerin katliamı. Savaşın bile ahlakı ve adabı olmalı. Bu iki caniden ne ahlak ne de adap ne yazık ki kalmamış. Biri sivilleri kalkan yapıyor, diğeri de çoluk çocuk demeden Gazze’yi ablukaya alarak bombalarla dövüyor. Nerede kaldı masumiyet? Oysa masumiyeti, bir çocuğun katliamdan önce annesine sorduğu soruda saklı olduğunu görüyoruz. “Anne küçük çocukları küçük kurşunlarla vururlar değil mi? Çünkü küçük kurşunlar canımızı çok acıtmaz.” Gördüğünüz gibi, kendi cinsini yiyen hayvandan daha aşağılık olanlar masum çocukları katledenlerdir. Bunu yapanların o hayvanlardan hiçbir farkı yoktur. Ey zalimler şunu iyi biliniz ki bir kimseye zulmetmeye gücünüzün yettiğinde, Allah’ın gücünün de sana yeteceğini düşünün ona göre hareket ediniz.

İnanç değerlerine ve insan haklarına hiçbir saygısı olmayan zalim İsrail’in bölgede terör estirmesi ve Gazze’den Müslümanları çıkartma niyeti, Filistin Müslümanlarının kahramanca savunmalarına takılmıştır. Özgür Filistin için sadece kahraman Gazze savunucuları değil, tüm dünya devletlerinin İsrail saldırılarını durdurmaya yönelik ortak bir mutabakata varmaları gerekmektedir.

Filistin Müslümanlarına ve Gazze’ye yönelik İsrail devlet terörünün durdurulması konusunda bölge insanları kadar insaniyetini yitirmemiş bütün insanlığın da sesini çıkarması ve bu gidişata dur demesi gerekmektedir. İsrail ‘in terör faaliyetlerini ve insanları yurtlarından etme girişimleri bugün dünya vicdanında ve kamuoyunda ana gündem maddesi olmalıdır. Sağır, dilsiz ve kör İslam Birliğini İsrail katliamlarına müdahaleye, zalimin zulmüne seyirci kalan batılıları, cesaret aşısı yapan ABD’yi de insanlığa davet ediyorum. İnsanlık sicili bozuk olan İsrail’in orantısız güç kullanarak, füze ve bombalarıyla masum sivil Filistin halkını katletmesini lanetliyorum. Savaşların bile ahlakı var. Biri örgüt adına terör estiriyor, diğeri de devlet terörüyle sivil halkı yok ediyor. Hamas’ın da yaptığını, İsrail’in de devlet terörünü doğru bulmuyoruz. Bu iki silahlı celladı yüce yaratana havale ediyorum.

Ey merhametlilerin merhametlisi yüce Rabbimiz!

Mazlumların dünyasında kıyametler koparken, zalimlerin yastığına rahatlık, huzur verme, onları helak ve zelil eyle. Gazze’de ve diğer coğrafyalarda çoluk çocuk, kadın ve yaşlı demeden katledenleri sana havale ediyoruz. Dünyayı kana bulayan bu zalimleri, bunlardan daha azılı bir zalimle terbiye eyle. Bu zalimleri helak eyle.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

ABD’yi panikleten haber! Suudi heyetten Baykar’a ziyaret!

İki ülke arasında geçtiğimiz yaz savunma sanayiinde atılan imzalarının ardından Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın