CHP’de ki genel başkanlık tiyatrosu her gün farklı oyunlara sahne oluyor!

CHP’deki genel başkanlık tiyatrosu her gün farklı oyunlara sahne oluyor. “Söyleyene değil, söyletene bak” dercesine Ekrem İmamoğlu’na en yakın isimlerden biri olan Bülent Tezcan, değişim grubunun sözcülüğünü yaparcasına Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel başkanlık koltuğundan al aşağı edeceklerini açıkladı…

CHP’de değişim için partinin genel başkanlığına aday olan Özgür Özel’in muhalefette etkileri sürüyor. ‘Atatürk’ün partisini iktidar yapmak için’ aday olduğunu söyleyen Özel’e, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ona yakın isimler tarafından destek geldi. Değişimcilerin, Kılıçdaroğlu karşısındaki adayı bize göre göstermelik olarak Özgür Özel oldu.

“Kazanacağız ve Özgür Özel iyi bir genel başkan olacak”

Sözcü TV’de açıklamalarda bulunan CHP PM Üyesi ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Özgür Özel’e desteğini açıklayan partililerden biri oldu. Tezcan, İmamoğlu’nun zoom toplantısında yer alan isimlerden biriydi.

“Bu delege yapısı oldukça genel başkanlık değişimi mümkün değil mi?” sorusunu yanıtlayan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Ben buna katılmıyorum. Kazanacağız ve Özgür Özel iyi bir genel başkan olacak. Özel iyi bir CHP’lidir. Aktif, genç bir siyasetçidir. Bu sözler CHP delegesine hakarettir. CHP delegesi manüpile edilmez. CHP delegesi İsmet Paşa’yı değiştirebilen delegedir.” şeklinde cevapladı.

“Sayın Özgür Özel bu kurultayda değişimin öncüsü”

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, sözlerinin devamında, “CHP delegesi geçmişte her halükarda mevcut genel başkanlara karşı aday olanların 400’ün üzerinde oy aldıkları kurultaylar yaşamıştır. Bu iddiaya katılmıyorum. Sayın Özel bu kurultayda değişimin öncüsü olarak genel başkan olacaktır.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamuda tasarrufa makam araçlarıyla başlanıyor

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci …

Bir yanıt yazın