Konya’da 4.8 büyüklüğünde deprem

AFAD: Konya’nın Kulu ilçesinde saat 07.58’de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremin adresi bu kez Konya’nın Kulu ilçesi oldu. AFAD’dan gelen son dakika bilgisine göre depremin büyüklüğü 4,8.

Depremin 13,57 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

BAKAN YERLİKAYA VE KOCA’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Konya İli Kulu ilçesinde saat 07.58 ’de 4.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise “Memleketim Konya Kulu’da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, ekiplerimize herhangi bir olumsuz çağrı bildirilmemiştir.” açıklamasında bulundu.

KONYA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Konya Valiliğinden depremle ilgili yapılan açıklama ise “İlimiz Kulu ilçesinde saat 07.58 sıralarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Saha taraması devam etmektedir. Depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun” ifadelerine yer verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın