Lucescu: Beşiktaş’a karşı değil, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık

Dinamo Kiev’in deneyimli çalıştırıcısı Mircea Lucescu, 3-2 kaybedilen Beşiktaş maçının ardından, “Biz Beşiktaş’a karşı değil, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık. Kulüpte yetişmiş 11 oyuncuyla onlara karşı oynamak çok zor” dedi.
Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Dinamo Kiev’le Arena Guileşti’de karşılaştı. Siyah-beyazlılar, Ukrayna temsilcisini 3-2’lik skorla mağlup etti.

Maçtan yenilgi ile ayrılan Kiev’de teknik direktör Mircea Lucescu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“Beşiktaş’a verilen penaltıyı sağduyulu bir hakem vermez”

Hakem kararlarını eleştiren Lucescu, şu ifadeleri kullandı:

Hakemlere karşı bir tutumum olduğunu söyleyeceksiniz ama iptal olan golümüzde çizgiyi televizyondan gördüm. Oyuncumuz ofsaytta değildi. Beşiktaş’a verilen penaltıyı da sağduyulu bir hakem vermez. Bir takımla alay edemezsiniz. Bu kararlar bana biraz abartılı geldi. Ancak Avrupa kupalarında da en çok gol yiyen takımız sanırım.

“Mağlup olduk takımın rakibi domine etme becerisi beni memnun etti”

Maç hakkında konuşan deneyimli teknik adam, şunları dedi:

İyi bir maç oldu. Gol atma şanslarımız oldu, hatalarımız oldu ancak hatalar her zaman olur. Mağlup olduk takımın rakibi domine etme becerisi beni memnun etti.

“Biz Beşiktaş’a karşı değil, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık”

Beşiktaş’ta çok fazla Afrikalı oyuncu oynadığını söyleyen Rumen teknik adam şu açıklamayı yaptı:

Biz Beşiktaş’a karşı değil, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık. Kulüpte yetişmiş 11 oyuncuyla onlara karşı oynamak çok zor. Oyuncularımızın tecrübesizliğinden faydalandılar ve goller attılar. İyi bir takım, iyi transferler yaptılar.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’dan Ali Koç’un açıklamalarına yanıt: Psikolojide yansıtma

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un basın toplantısında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından karşılık verdi. …

Bir yanıt yazın