MHP’de Sarıçam ilçe başkanlığı Eyüp Akbulut’a, Ceyhan Murat Mirzaoğlu’na emanet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da merkez ilçe Sarıçam’da Eyüp Akbulut ve yönetimi seçilirken, Ceyhan’da ise Murat Mirzaoğlu güven tazeledi.

Sarıçam ve Ceyhan kongreleri…

Yaklaşık yedi yıldır görevde olan Mustafa Kızılelma’nın aday olmadığı Sarıçam’da MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün Divan Başkanlığı’nda yapılan 6. Olağan İlçe Kongresinde Eyüp Akbulut ve yeni ilçe yönetimi görev üstlendi. İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba’nın Divan Başkanlığı’nda icra edilen MHP Ceyhan 14. Olağan İlçe Kongresinde ise mevcut İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu ve güncellenen yönetimi güven tazeledi.

Hayli heyecanlı ve coşkulu geçti

Kongreler iki ilçede de yoğun ilgi gördü. Sarıçam’da Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan olağan kongre tek liste olmasına rağmen hayli heyecanlı ve coşkulu geçti. İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu Üyeleri, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Teşkilat, Ocak ve KAÇEP başkanlarının da katıldığı kongreye MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gönderdiği mesaj ayakta alkışlandı.

Varlı ve Sözlü Ceyhan’da…

Ceyhan’daki kongreye ise MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü de katıldı. İl Başkanı Yusuf Kanlı da Ceyhan İlçe Kongresine giderek, güven tazeleyen yönetimi tebrik etti. Kongrelerde yapılan konuşmalarda teşkilatlarda oluşan yeni ve güçlendirilmiş yönetimlerin yerel seçimlere hazırlıklar kapsamında önemli bir avantajlar sağlayacağı vurgulandı.

Yusuf Kanlı: Muhalefete mensup belediyeler çok yetersiz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Sarıçam 6. Olağan İlçe Kongresi’ndeki konuşmasında, muhalefete mensup belediyelerin hizmet sunma noktasında çok yetersiz kaldıklarını belirtirken, “Cumhur İttifakı olarak 15 ilçe belediyesine ve Büyükşehir Belediyesine; alayına talibiz. Allah izin verirse yeni oluşan kadrolarımızla bu hedefi yakalamak için azmimiz, inancımız tam.” mesajı verdi.

Bilal Uludağ’a teşekkür etti

Kongreye ev sahipliği yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür eden Kanlı, “Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ, MHP’nin bugüne kadar ortaya koymuş olduğu misyon ve vizyona uygun olarak, milliyetçi, üretken belediyecilik anlayışıyla iki dönemdir görevini başarıyla ifa etti. Aynı başarıyı sürdüreceğine canıgönülden inanıyorum.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın