Başkan Erdoğan Macaristan’da!

Resmi temaslarda bulunmak üzere Macaristan’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ikili görüşme gerçekleştirdi.
Türkiye’nin dünya genelinde uyguladığı yapıcı diplomasi sürüyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın daveti üzerine bugün Macaristan’a gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “TUR” uçağıyla saat 13.50’de, Atatürk Havalimanı’ndan Budapeşte’ye hareket etti.

Resmi temaslara başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın daveti üzerine geldiği Macaristan’da temaslarına başladı.

Orban ile görüştü

Başkent Budapeşte’deki Ferenc Liszt Uluslararası Havalimanı’ndan Karmelita Manastırı’na gelen Erdoğan burada Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü.

İkili ilişkiler ele alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Orban arasındaki toplantıda, ikili ilişkilerin tüm boyutları ile bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

Mevkidaşlarıyla görüşme gerçekleştirecek

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kutlama ve etkinliklere katılacak diğer mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmesi de bekleniyor.

Yetkililer uğurladı

Apronda askeri tören kıtasını selamlayan Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Valisi Davut Gül ve diğer yetkililer uğurladı.

Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve bazı yetkililer eşlik etti.

Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın davetine icabetle “TUR” uçağıyla başkent Budapeşte’ye geldi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın