Tabanını iyice kızdıran CHP’de tartışmaların fitili bir kez daha ateşledi!

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Özgür Kip, partisinin kongresinde yaptığı konuşmada Eren Erdem’e dönerek, “Sizin varlığınız adil değil. Biraz daha sert konuşayım sizin varlığınız benim için meşru değil. Siz kurultaya giderken atanmış bir MYK üyesisiniz” dedi.
Seçimlerden hüsranla ayrılan CHP’de, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik istifa talepleri gelmeye başladı.

Ancak Kılıçdaroğlu, koltuğunu korumak için etrafındakileri değiştirmek dışında başka hiçbir şey yapmadı.

Ekrem İmamoğlu öncülüğünde değişim isteyen parti tabanını iyice kızdıran bu hamleler, CHP’de tartışmaların fitilini bir kez daha ateşledi.

Hal böyle olunca partinin ilçe kongreleri de kavgalara ve tartışmalara sahne oluyor.

İzmir Kongresi’nden sonra şimdi de ilçe kongresi karıştı
Geçtiğimiz günlerde İzmir’deki CHP kongresi karışmış, Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden Tuncay Özkan’a sert ifadelerle yüklenilmişti.

Bu kez aynı durum İstanbul Çekmeköy’de yaşandı.

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Özgür Kip, Eren Erdem’in Dİvan Başkanlığını yaptığı Çekmeköy Kongresinde bir konuşma yaptı.

CHP’li üyeden Eren Erdem’e: Varlığınız meşru değil
Kip, kürsüde yaptığı konuşmada Eren Erdem’e tepki gösterdi.

Seçim mağlubiyetinin ardından Kılıçdaroğlu tarafından parti içindeki medya ve basın işlerinin başına getirilen Eren Erdem’e zehir zemberek sözlerle yüklenen Kip, “Sizin varlığınız adil değil. Biraz daha sert konuşayım sizin varlığınız benim için meşru değil.” dedi.

“İçimizden çıkanları seçtirmeyecekseniz CHP hiçbir zaman iktidar yüzü göremeyecektir”
CHP’li Kip, Eren Erdem’in parti örgütünden onay almış bir kişi olmadığını yalnızca atanmış bir MYK üyesi olduğunu da belirtti.

Kip son olarak, Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu korumak isteyen yönetime ve Eren Erdem’e yönelik, “Dolayısıyla bakın size söylüyorum sayın örgüt, bu partinin sokağını bilmeyen, külünü yutmayan, içimizden çıkanları seçtirmeyecekseniz CHP hiçbir zaman iktidar yüzü göremeyecektir.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın