Türk Polisi yakalar! Esenyurt’taki tekel bayi saldırganlarından biri yakalandı

Akşam saatlerinde geldikleri bir dükkanda iki genci öldüren ve bir genci yaralayanlardan Murat Ö. yakalandı. Diğer üç kişinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde geçtiğimiz günlerde korku dolu anlar yaşandı.

Sosyal medyaya da düşen olay, Türkiye’nin gündemine oturdu.

Bölgede bulunan bir iş yerine gelen 4 kişi, adeta dehşet saçtı. Kasa tarafına yönelen şahıslar, işletmeci genç çocuğu sıkıştırmaya başladı.

2 ölü, 1 yaralı
Ardından tansiyonun bir anda alevlenmesiyle silah sesleri duyuldu.

Dükkanda bulunan 20 yaşındaki Batuhan Bayındır, 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen ve çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetti.

21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bir şüpheli yakalandı
Olayın ardından şüpheliler kayıplara karışırken, o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bunun üzerine polis ekipleri şüphelilerin peşine düştü ve iki genci öldüren ve bir genci yaralayanlardan Murat Ö. yakalandı.

Esenyurt İlçe Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheli daha sonra Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.

Şüpheler için çalışmalar sürüyor
Zırhlı araç eşliğinde sağlık kontrolüne ve ardından adliyeye götürülen şüphelinin olay sırasında ayağından yaralandığı, koltuk değneğiyle yürüdüğü görüldü.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında kimlikleri tespit edilen diğer şüpheliler A.Ö, T.Ö. ve S.Ö’nün yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

“3 adet suç kaydı var”
Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü’nden de açıklama geldi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki bir iş yerinde, dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen ve ateşli silah kullanılan olayda, maalesef 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız yaralanmıştır.

Taraflar arasındaki husumet nedeniyle gerçekleştiği değerlendirilen olayın aydınlatılması ve faillerin yakalanması için sürdürülen çalışmalarda şüphelilerden M.Ö. (hakkında 3 adet suç kaydı var) yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olaya karışan 3 firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın