CHP’nin başkanlar toplantısı karıştı! İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na “Ben yokum” resti!

CHP Belediye Başkanları Toplantısı’nda sert tartışmaların yaşandığı İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na “Siz genel başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum” dediği öğrenildi.

CHP Belediye Başkanları Toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ‘sızdırılan video’nun ardından ilk kez bir araya gelirken toplantıda sert tartışmaların yaşandığı öğrenildi. 

Toplantıda yaşanan tartışmaları sosyal medya hesabından paylaşan Gazeteci Yazar Yalçın Bayer, İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun karşı karşıya geldiğini aktardı. 

İMAMOĞLU’NDAN KILIÇDAROĞLU’NA REST!

Bayer, İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na “Siz genel başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum” dediğini paylaştı. 

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile İmamoğlu’nun da tartıştığını da aktaran Bayer, şunları söyledi: “Bugün CHP Belediye Başkanları toplantısında konuşan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’na “Siz genel başkanlığa devam ederseniz, yerel seçimlerde ben yokum” demiş, bunun üzerine Ahmet Akın, İmamoğlu’na “Konuşmanızı toparlayın” dediğinde, “toparlayamam, dinleyeceksin”karşılığını vermiş. Olmuyor, ayıp. CHP belediye başkanları toplantısında bir vaka daha. 
İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile sert bir şekilde tartışmışlar. “Sende parti ruhu yok, daha sen yenisin” demiş, Kerimoğlu. CHP’ye yazık, büyük abiler duruma hemen müdahale etmeli..”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İstanbul’da 42 bin polis 1 Mayıs nöbetinde!

Taksim’e giden tüm yolları bariyer ve TOMA’larla kapatırken Saraçhane’de hareketlilik başladı. Konfederasyon, sendikalar, işçi grupları …

Bir yanıt yazın