Tanju özcan : CHP’nin bugünkü yönetimi emperyal güçlerin askeri gibi çalışmaktadır

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimine karşı Bolu’dan Ankara’ya yürüyüşe geçen Tanju Özcan, Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdı. Özcan, Kılıçdaroğlu yönetimiyle ilgili yazdığı yazıda “Kurduğunuz partinin bugünkü yönetimi adeta emperyal güçlerin askeri gibi çalışmaktadır” ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında bir kez daha yenilen Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa çağrıları yapılmaya başlandı. Ancak Kılıçdaroğlu, hiçbir şey olmamış gibi koltuğunu korumaya çalışıyor.

Hal böyle olunca parti içerisinde hemen hemen her gün yeni bir olay yaşanıyor. Bunlardan biri de Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesi için Bolu’dan Ankara’ya yürüyen Tanju Özcan…Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’e şikayet etti Özcan, ‘Adalet ve Değişim’ adını verdiği yürüyüşün son gününde Anıtkabir’i ziyaret etti.

Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’e şikayet etti. Özcan deftere, “Amerika Birleşik Devletleri’nin başını çektiği Büyük Orta Doğu Projesi’nin hayata geçmesi için, kurduğunuz partinin bugünkü yönetimi adeta emperyal güçlerin askeri gibi çalışmaktadır.” diye yazdı.

Özcan daha sonra deftere yazdıklarını okudu. “Kurduğunuz partinin bugünkü yönetimi adeta emperyal güçlerin askeri gibi çalışmaktadır”

 Tanju Özcan, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı: “Ebedi Başkomutanım, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, önce ‘Kazanılması mümkün değil’ denilen Milli Mücadele’yi kazanıp emperyal güçlere diz çöktürdünüz. Sonra ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek saltanat rejimine son verdiniz. Akabinde kurduğunuz Cumhuriyet Halk Partisi vasıtasıyla üniter, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni hayata geçirdiniz.

  Ancak geldiğimiz noktada üzülerek ifade ediyorum ki Amerika Birleşik Devletleri’nin başını çektiği Büyük Orta Doğu Projesi’nin hayata geçmesi için, kurduğunuz partinin bugünkü yönetimi adeta emperyal güçlerin askeri gibi çalışmaktadır.

“Bu karanlık ve sizin düşmanınız olan yönetimin değişmesi gerekmektedir”

Bu karanlık ve sizin düşmanınız olan yönetimin değişmesi gerekmektedir. Ancak bunların değişiminden önce sizin partinizin genel başkanının ve yönetiminin muhakkak değişmesi gerekmektedir. Ben bunu sağlamak için arkadaşlarımla birlikte Köroğlu’nun diyarı Bolu’dan 200 kilometre yürüyerek Ankara’ya geldim.

  Sizin ilkelerinizden aldığım güçle bu akşam saat 17.00’de CHP Genel Merkezi önünde değişim ve istifa çağrısını yüksek sesle dile getireceğim. Zira sizin de ifade ettiğiniz gibi muhtaç olduğum kudret damarlarımdaki asil kanda mevcuttur. Ruhunuz şad olsun, büyük Ata’m.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın