Muhalif cephede çalkantı sürüyor! Aytun Çıray: Akşener siyasi canlı bomba

Partiden istifası ile konuşulan Aytun Çıray, verdiği bir röportajda Meral Akşener’e sert sözler sarf etti. Akşener’in Kurultay konuşması ve hesaplaşma ifadelerine yanıt veren Çıray, “Meral Hanım siyasi canlı bomba gibi davrandı” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan galibiyetlerinin arasına bir yenisini daha eklerken Kemal Kılıçdaroğlu da hüsrana uğradı.

Seçimin üzerinden haftalar geçerken muhalif cephede çalkantı sürüyor.

CHP’de değişim, İyi Parti’de de istifa konuları uzun süre gündemde kaldı.

İyi Parti’den istifa eden bir isim de Aytun Çıray.

Çıray istifasını, “Kamuoyu bildiği için burada tekrarlamaya gerek görmediğim daha pek çok başka nedenden dolayı bugün itibarı ile kurucu Genel Sekreteri olarak yola çıktığım ve birçok görevde bulunduğum İyi Parti’den istifa ediyorum.” ifadeleriyle duyurmuştu.

Gündem yaratan ayrılık sonrası Çıray, Cumhuriyet’e konuştu.

Çıray, sorulara verdiği sert tepkilerle yeni bir gündem yarattı.

Sorulardan biri şöyle oldu; “İyi Parti Kurultayı geride kaldı. Sayın Akşener hesaplaşma derken sizce ne kastetti, siz kiminle hesaplaşma olacağını düşünüyorsunuz?”

“Kurultay konuşması ciddiye alınamaz”
Çıray, Meral Akşener’in bir siyasi canlı bomba gibi davrandığını vurgulayarak şu cümleleri aktardı;

Çocukken torunlarından biri çok bağırıp çağırdığında anneannem suç bastırıyor derdi. İçinde vizyon ve misyon olmayan Kurultay konuşması ciddiye alınamaz.

“Meral Hanım canlı bomba gibi davrandı”
Zaten delege de ona, yakın çevresinin üzerini çizerek cevap verdi. Düşünebiliyor musunuz; grubunda Alevi olmayan vali büyükelçi ve sürekli anayasa tartışılacak bir ülkede yetkin anayasacı olmayan parti, Türkiye’yi yönetmeye talip olabilir mi? Meral Hanım siyasi canlı bomba gibi davrandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın