İstanbul Havalimanı’nda ‘otel isteriz’ sloganları ile durumu protesto etti

Kar yağışı nedeniyle uçuşların bu gece 00.00’a kadar durdurulduğu ve kademeli olarak uçuş yapıldığı İstanbul Havalimanı’nda kalan yolcular, ‘otel isteriz’ sloganları ile durumu protesto etti.

Türkiye 2 haftadır yoğun kar yağışı altında.  Bu hafta başından itibaren ise İstanbul, özellikle dün gece adeta kara teslim oldu.  Hayatı olumsuz etkileyen son yılların en yoğun kar yağışı ile şehirde hayat durdu.  Kara trafiği kadar diğer ulaşım ağları da aşırı yağıştan etkilendi.

Bu kapsamda İstanbul Havalimanı’nda bu gece 00.00’a kadar uçuşlar durdurulmuş, bu durum karşısında uçuşu iptal edilen yüzlerce yolcu, geceyi zor şartlarda terminallerde geçirdi.  Gün boyunca yapılan kar temizleme çalışmaları sonucunda, havalimanında uçuşlar kademli olarak yapılmaya başlandı.  Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı’ndan kademeli olarak uçuşlara başladığını duyurdu.

OTEL İSTERİZ PROTESTOSU

Bu gece yarısına kadar uçuşların ertelenmesiyle terminallerde özellikle dış uçuş için bekleyen turistler durumu protesto etti.  Toplu halde “We need hotel (otel istiyoruz)” sloganları atan mağdur yolcular, durumun düzeltilmesini istedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir yanıt yazın