Rıdvan Dilmen: Trabzonspor bu sezon yüzde 97 şampiyon

Fenerbahçe’nin Göztepe ile 1-1 berabere kalmasının ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, “Bugün itibarıyla Trabzonspor yüzde 97 şampiyon oldu” dedi.

Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybetmesi namağlup liderliğini sürdüren Trabzonspor ile farkı açtı.

Fenerbahçe’nin Göztepe ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1 puanla dönmesi bordo-mavili takımın işine yaradı. Fenerbahçe’yi de 12 puan gerisinde bırakan Trabzonspor en yakın rakibi Konyaspor’a da 10 puan fark atmış durumda.  Bu sonuçların ardından ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’den çarpıcı bir açıklama geldi.

Maç sonu TRT Spor’da konuşan Rıdvan Dilmen, “Bugün itibarıyla Trabzonspor yüzde 97 şampiyon oldu. Yüzde 1 Galatasaray’ın , yüzde 1 Fenerbahçe’nin, yüzde 1 de Beşiktaş’ın şansı var.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın