MHP Lideri Bahçeli’ye hakaret eden şahısa meydan dayağı

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sosyal medya hesaplarından ağır hakaretlerde bulunan İsrafil K.’a meydan dayağı atıldığı ve dayak sonrası tanınmaz hale geldiği bildirildi.
Twitter ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarından MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik ağır hakaretlerde bulunan sözde serbest avukatlık yaptığı ileri sürülen İsrafil K. MHP ve Ülkücü Camiadan büyük tepkiler görmüştü.
İsrail K., yaptığı ağır ve kabul edilemez hakaretlerinin karşılığını bir grup Ülkücü çok acı şekilde yediği dayakla ödediği ileri sürüldü.
Serbest Avukatlık yapan bildirilen İsrafil K, bir süreden beri MHP’ye ve Lideri Devlet Bahçeli’ye sosyal medya hesaplarından ağır hakaretlerini sürdürürdüğü ve en son olarak da MHP Lideri Devlet Bahçeli için “Şu Devlet Bahçeli’ye corona virüsü bulaştıracak bir tane hayırsever yok mu yahu?”  diye paylaşımında bulunmuştu.
İsrafil K.’ın yaptığı bu paylaşımın ardından MHP ve Ülkücü camia ayağa kalmış ve kendisine yönelik ağır tepkilerde bulunmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir yanıt yazın