Fransız parlamenter isyan etti!

Vaka sayısının 16 bin 18’e, can kaybının 674’e yükseldiği Fransa’da korku devam ederken Evanjelist kiliseye bağlı bir grubun kritik bölgede toplantı yapması büyük tepki aldı.
Fransa Parlamentosu Üyesi Jean-Luc Mélenchon bu akıldışı olaya sert tepki gösterek” Evanjelist kiliseye bağlı bir grup, yüksek derecede koronavirüs bulaştırma riskine rağmen Mulhouse’da bir toplantı gerçekleştirdiler. Bunu Müslümanlar yapsa günlerce konuşurduk” ifadelerini kullandı.
İZİNSİZ DIŞARI ÇIKMANIN CEZASI 150 AVRO
Fransızların dışarı çıktıklarında, İçişleri Bakanlığının internet sitesinden sağladıkları ve mazeretlerini bildiren belgeyi yanlarında bulundurmaları, kontrol durumunda polise teslim etmeleri gerekiyor. Bu kurala uymayanlara 150 avro ceza veriliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Paşinyan’dan Ermeni halkına çağrı: 1915 travmasını atlatmalıyız

Paşinyan, ‘soykırım’ söylemleri karşısında geleceğe bakmaları gerektiğini vurguladı. Ermenistan basını, Erivan’dan gelen açıklamanın ‘alışılmışın dışında’ …

Bir yanıt yazın