Bisikleti sürücüye Çin işkencesi, önce çarptı sonra ezdi

Çin’de bir sürücü, aracını park ettiği yerden çıkarırken soldan gelen bisikletli genci fark etmeyerek, önce çarptı ardından üzerinden geçti. Aracın altına kalan gencin imdadına kazayı görenler yetişti.
Kaza, Çin’in doğusundaki Jiangxi eyaletinde yer alan Yichun şehrindeki Jindu Kaixuan bölgesinde meydana geldi. Kazanın gerçekleştiği cadde üzerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadın sürücünün park ettiği yerden çıkmak için sola döndüğü görülüyor.
O sırada soldan gelmekte olan bisikletli genci fark etmeyen kadın sürücü, gence çarparak aracın altında kalmasına neden oldu. Kadın sürücü aracın altında kalan genci fark edince hemen otomobilden inerek, genci aracın altında kurtarmaya çalışıyor. Bu sırada olayı gören çevredekiler de hemen aracı kaldırarak, genci aracın altından kurtarmayı başarıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın